דף בית
videoconferencing
Home למידה מרחוק מערכת HighLearn
מערכת HighLearn

מערכת HighLearn היא סביבה אינטרנטית עם תמיכה מלאה בעברית ובאנגלית המשמשת את הסטודנטים באוניברסיטת חיפה כסביבת למידה מתוקשבת (LMS-Learning Management System). מערכת היילרן היא כלי לניהול קורסים המאפשר למרצים לפתח ולשלוח לסטודנטים תכנים דרך האינטרנט. קורסים במערכת היילרן יכולים להכיל מצגות, סיכומי הרצאות, חומרי מולטימדיה (וידאו, אודיו וכו'), קישור לאתרי אינטרנט, פורומים, ציט, מבחנים ועוד. כמו כן, המערכת מכילה כלים לניהול הקורס כמו עיצוב דינמי, ניהול משתמשים, יצירת דוחות ועוד. הגלישה במערכת היילרן מתבצעת באמצעות דפדפנים IE-7 (עדיין אין תמיכה ב-IE-8) או FireFox. המערכת פותחה על ידי חברת בריטניקה מערכות ידע.

מערכת היילרן באוניברסיטת חיפה מכילה אלפי קורסים אשר משרתים את הסטודנטים בקורסים השונים. רק סטודנטים הרשומים לקורס מסוים יכולים לצפות ולהוריד את תכני הלמידה מאותו הקורס.

בשנת 2000 אוניברסיטת חיפה הקימה את המרכז להוראה נתמכת מחשבתחת לשכת הרקטור. מטרת המרכז היא לתמוך במרצים בפיתוח קורסים מתוקשבים. לפרטים נוספים, רשימת השירותים, עזרה וצוות מרכז התמיכה, ניתן לקרוא באתר של  היחידה להוראה נתמכת מחשב ואתר הסטודנטים.

אגף מחשוב ומערכות מידע מתחזק את השרתים של מערכת היילרן שכולל: התקנת גרסאות, יצירת ממשק אוטומטי ממנהל תלמידים לצורך פתיחת קורסים מתוקשבים והכנסת רשימת הסטודנטים לכל קורס, גיבויים ועוד. כמו כן, נותן שירותי ייעץ ועזרה לסטודנטים.

ייעץ סטודנטים נמצא בבנין הראשי, קומת ה-500, חדר 568.
ימים א'-ה' בין השעות 8:00-17:00.
טלפונים: 04-8240856, 04-8249250.
דוא"ל:

להלן מספר מדריכים לעבודה עם מערכת היילרן:

כל הזכויות שמורות לאוניברסיטת חיפה , הר הכרמל, חיפה 31905 טלפון: 04-8240111 | עיצוב: שני זילברמן, אגף מחשוב ומערכות מידע