היחידה להוראה נתמכת מחשב
לשכת הרקטור, אוניברסיטת חיפה

univ logo

מערכות לשיחות ועידה

אולפן וידאו קונפרנס - אולפן הוידאו קונפרנס משרת את סגל האוניברסיטה: סגל האקדמי והמנהלי. האולפן משמש לועידות וידאו ולמידה מרחוק בארץ ובעולם, וכן למפגשים בין חוקרים. האולפן נמצא בבנין הראשי, חדר 606, ובו 47 מקומות ישיבה. ראה מפת הגעה מצומת נשר.
האולפן בשימוש החל מינואר 2001. מאז, התקיימו בו בהצלחה ועידות וידאו רבות מול אוניברסיטאות וגופים אחרים בארץ ובעולם. אולפן הוידאו המשוכלל מאפשר לתלמידים בכיתות מרוחקות לראות את מהלך ההרצאה ולהשתתף באופן פעיל במהלך השיעור וכן לקבל הרצאה ממרצה שנמצא באתר מרוחק.

אודיטוריום מוזיאון-הכט - שימוש במערכת מתאים עבור אירועים וכנסים רבי משתתפים (400 מקומות ישיבה). ראה מפה הגעה מצומת נשר.

מערכת לשיתוף אתרים (
MCU) - מאפשרת שיתוף של עד 12 אתרים בו-זמנית בארץ ובעולם, ברשת IP ובחיוג ISDN. ניתן לצפות מכל אתר באתרים האחרים בחלון מפוצל אחד.

השירות ניתן בתשלום. ר' תעריפי השימוש. ליחידות האוניברסיטה, לחץ להורדת טופס בעברית להזמנת האולפן, או הרשם באמצעות טופס מקוון.

For public and private organization, press on the Form in English for videoconference booking, or fill the on-line form.

להלן מספר אירועים שנעשו באולפן הוידאו קונפרנס:

michalyerusalmy

הוראה מרחוק. כתה מהפקולטה לחינוך מקבלת הרצאה מפרופ' סיליה הוילס, מאוניברסיטת לונדון, אנגליה.

viewAudience

הרצאות מחו"ל בכנסים בינלאומיים בפקולטה לבריאות ורווחה.

vc14042008

האולפן משרת גם את הקהילה ע"י קישור בין בתי ספר מחיפה עם בתי ספר יהודיים בארה"ב, לדוגמה Hebrew College בבוסטון.

vc child

ילדים בגיל הרך. ועידות בין בתי ספר יסודיים וגנים באזור חיפה עם בוסטון.

phddefense

בחינת הגנה על דוקטורט. השופטים ישבו בהולנד.

cri01072009b

שימוש ברכזת וידאו. ישיבות עבודה על מחקרים בינלאומיים משותפים (שני אתרים בגרמניה, תל-אביב, ומכון קיסריה רוטשילד בחיפה).

lital1

מקהלת נשר שרה לקהילה היהודית בפלורידה לרגל חגיגות 60 שנה למדינת ישראל.

יצירת קשר

אסתי לוי, מנהלת היחידה להוראה מתוקשבת